GASTRONOMIA COLOMBIA


Alguns dels plats típics més coneguts i que vostè ha de provar són:

Ajiaco: sopa feta amb pollastre i papes, és l'especialitat del menjar bogotana.



Formiga culona: formigues fregides, típiques dels Santanderes.


Porcella: Porc farcit amb arròs i carn típic del Tolima.


Safata Paisa: És una barreja de fesols, ou, carn, arròs, plàtan, xoriço, chicharrón, papes i hogao típica de les regions Paisas.


Sancochos: sopes de pollastre, vaca o peix.


Tamales: embolicats d'arròs, pollastre i verdures.


Patacón amb tot: Plàtan verd fregit amb barrejat amb diferents opcions de carns i formatges.



Arepa amb tot: el mateix principi de l'anterior però la base és l'arepa, una massa feta de blat de moro.


Empanades: petits embolicats d'arròs, carn i verdures, normalment es mengen amb una mica de picabaralla.












2 comentarios: