NOSTRE HAMSTER
GASTRONOMIA COLOMBIA
Alguns dels plats típics més coneguts i que vostè ha de provar són:
Ajiaco: sopa feta amb pollastre i papes, és l'especialitat del menjar bogotana.
Formiga culona: formigues fregides, típiques dels Santanderes.
Porcella: Porc farcit amb arròs i carn típic del Tolima.
Safata Paisa: És una barreja de fesols, ou, carn, arròs, plàtan, xoriço, chicharrón, papes i hogao típica de les regions Paisas.
Sancochos: sopes de pollastre, vaca o peix.
Tamales: embolicats d'arròs, pollastre i verdures.
Patacón amb tot: Plàtan verd fregit amb barrejat amb diferents opcions de carns i formatges.
Arepa amb tot: el mateix principi de l'anterior però la base és l'arepa, una massa feta de blat de moro.
Empanades: petits embolicats d'arròs, carn i verdures, normalment es mengen amb una mica de picabaralla.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)
Que Ric El Menjar, Es Tan Deliciós
ResponderEliminarEt Poso Un 10 Que Gust
jejejjeej graciasss kevinnn
ResponderEliminar